5 λεπτά με τον  Menog

Ο Menog έχει ολοκληρώσει το 5ο studio άλμπουμ του, Party Animal Farm, και είναι η πιο ώριμη προσφορά του μέχρι σήμερα.

Ο Πορτογάλος μαέστρος που διαθέτει ένα από τα καλύτερα στούντιο μέχρι σήμερα έχει βρει το χρόνο μεταξύ της μετακίνησης σε ένα καινούργιο σπίτι (και στο στούντιο), παντρεύτηκε, ξεκίνησε μια οικογένεια και ολοκλήρωσε ένα πλήρες άλμπουμ των απόλυτων blasters που θα ικανοποιήσει τους λάτρεις της νύχτας και της ημέρας της ψυχεδελικής έκστασης.

Καθόμασταν για πέντε λεπτά για να πάρει αναπνοή …

Πού μεγάλωσες  (πόλη / πόλη); Coimbra [Πορτογαλία].

Αγαπημένη πόλη που επισκέφθηκε μέχρι στιγμής … Τόκιο.

Πρώτο φεστιβάλ στο οποίο παρευρέθηκες … Το πρώτο φεστιβάλ τρανς ήταν το Φεστιβάλ Boom ’98.

Αγαπημένο φαγητό όταν βρίσκεστε στο σπίτι; Στο σπίτι, μου αρέσει να μαγειρεύω όλα τα είδη ψαριών και πρόσφατα έχω μαγειρέψει πολλά Ιαπωνικά Udon (veggie). Αν παραγγέλλω από το σπίτι, τότε είτε ινδική είτε Sushi.

Εχεις κανένα κατοικίδιο? Έχουμε 2 γάτες, 2 σκυλιά και 2 άλογα …. (ακόμα αναρωτιέστε για το όνομα του άλμπουμ;)

Ένα άλμπουμ που μεγάλωσε με αυτό που ακούς ακόμα σήμερα … V αυτοκρατορία ή σκοτεινά παραμύθια στο Phallustein από το Cradle of Filth.

Ένας καλλιτέχνης που θα ήθελες να δεις να παίζει ζωντανά πριν πεθάνει. Prince..

Αγαπημένο είδος μουσικής έξω από την ψυχή …

Ήταν Metal / ροκ μέχρι λίγα χρόνια πριν , αλλά τελευταία ηλεκτρονική μουσική γενικά. Λατρεύω επίσης την ηλεκτρονική σύντηξη με την κλασσική μουσική.

<iframe width="100%" height="300" scrolling="no" frameborder="no" allow="autoplay" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/695605414&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true"></iframe>